Sittin' Waitin'



Ja, jag sitter å väntar... på att Domme, Katti å Fia ska komma :D Vi ska laga tacos å sånt, mums mums!

Karin sov hos mig idag, för vi hade lite myskväll igår med lite annat folks åxå=).., men vi gjorde iaf egna toasts till frukost :D


Trying to break free


Why don't you just look the other way?

Miss 'em + Domme & Kajsa <3 love you guys

I will surviiiiiive

pics


Fika med Karin

allmänt tråkigt

Sarah och Domme va hos mig.

Natural Beauty

Jag tänkte på en sak, de är konstigt att vi har så höga krav på killar, jag menar de "får" ju inte använda smink.
Inte konstigt att det finns fler snygga tjejer än killar, om ni fattar vad jag menar.

Städning

Japp min förmiddag har bestått av städning, men det måste ju göras det också. I framtiden hoppas jag inte att jag slutar som en städtant som bara städar hela sitt liv, nej usch å fy! Jag har bättre saker för mig.
Snart ska jag bestämma planerna inför morgondagen, mmm jag hoppas det blir kul! Mitt lov har varit skitbra och de allra roligaste har inte börjat än känns det som. Men ska strax ringa Domme! Pusshej<3

Hänt under lovet so far

Ja, jag har fikat träffat trevliga människor, fikat, sovit och fikat xD . Haha inte konstigt att de kallade mig för Fika-Elin i början av 1:an i skolan =).

Men, men sitter här nu och skriver för att jag inte har något annat vettigt för mig så detta inlägget kommer inte bli annat än segt.
K'nner jättestort behov av att se en Johnny Depp film nu, men ingen lust att kolla själv för jag kommer väl få psykanfall, Karin fick se lite av det idag på stan. Illa, illa...men nån gång nu i veckan ska det bli iaf!
Jag vill se Gilbert Grape http://www.youtube.com/watch?v=ou6z5Q-OE00


Så länga sysselsätter jag mig med det här

Give me!

Hittade denna skitfina klänningen på http://www.boombabies.biz/


40års fest


Haha ja de va många goa idag på de lilla kalaset =).


Closing my eyes, pretending I'm the main character in your songs.

skola + fika + film

Först vare lite slapp skola sådär precis innan lovet.. har tänkt att det har varit fredag varje dag typ så härligt att den äntligen va här på riktigt nu! Sedan skulle jag hem men stannade i stan och fikade med Veronica först=) riktigt trevligt. Hem sen då, idol och film blev det, Man on fire... den va bra.. brukar inte fasta för den sortens film men denna va bättre än väntat och riktigt fina skådespelar insatser av Denzel Washington och Dakota Fanning.


Black And White Heart



Känns himla skönkt att det är fredag imån! Lov sen då =).. mm härligt. Härligt att få slippa tänka på plugget och slippa åka till Kungälv varenda jävla dag. Haha, ja jag är trött på det och alla sura busschaufförer och så är jag åxå trött på att vara så nedrans trött när man kommer hem. Min klass är dock ändå bäst.

Tiden har gått himla fort tycker jag allt, man hinner inte med i tiden riktigt, det är synd.

Kollade på That 70's show när jag kom hem idag, love it! (fulaste att jag tog kort på tv:n)






Imaginary World



baby, baby
how will you know that I am
maby, maby
waiting for you to call
oh baby maby






mååååla naglarna

House

Jätteskönt och roligt på housen idag måste jag säga! Eller skönt å skönt, blev rätt svettigt som vanligt men var mer avslappnad vilket gjorde allt roligare. Kännde mig stark och glad efter dansen, fick energi. Det är precis så det ska vara! Oj, vad jag har saknat den känslan! Jag mår mycket bättre då. Saknar NYC nu... men men så kan det gå.


Försöker plugga lite engelska... det är roligt, men svååårt. Är inte heller så bra med språk så det är irriterande eftersom jag verkligen vill lära mig. Kanske får plugga lite engelska på lovet =) hehe.

Saknar USA nu, gryyymt mkt åxå! Och såklart London! Min danska vän Josefine laddade upp klippet vi är med på (från premiären) på youtube så titta å njut xD haha snarare jag som gör det :P




Snart ska jag se på Ugly Betty och måla naglarna :D.. sedan plugga mkt mer :D höhö CHEEERS! (jag är glad)



Pappa hjälpte mig nyss att beställa biljetter till Johnossi :D wooh!

Våldtäcksmän

Ja, de flesta har antagligen hört talas om väldtäcksmannen i Möndal vid det här laget. Det är helt sjukt om ni frågar mig, de varnar alla i Möndal och alla som ska till Mölndal. När jag skulle till dansen sa pappa plötsligt "hur tar du dig dit?" .. "går" svarade jag, då slog det mig plötsligt vad pappa menade, ja precis, våldtäcksmannen.
    Visst finns de alltid knäppa människor som strävar runt i världen bara att denna råkar slå till nu.(sheet borde man egentligen vara rädd hela tiden ?) Flera gånger dessutom mitt på ljusa dagen. Han har föjlt efter en tjej på 15 år när hon skulle hem från skolan och tränkt sig in i hennes lägenhet. Hur sinnessjuk kan man vara?! Grabben behöver gripas och få hjälp.
    Vanligt förnuft säger åt en att vara försiktig med att gå ut ensam sent på en fredag/lördag. Nu varnas man plötsligt om att gå ut på ljusa dagen, man kan säga att de varnar oss från att gå till och från skolan. Det är helt absurbt alltihopa, man känner sig så begränsad, fångad och rädd. Då undrar jag hur samhället ser ut om man inte ens kan gå till skolan utan att vara vaksam?

Nej, nu ska jag gå tillbaka till min vardag och duscha, plugga lite engelska och sova. Cheers!

MatteSöndag

Idag har min kära pappa hjälpt mig med matten hela dagen. Inte dåligt att lära sig ett helt kapitell på en enda dag?..(är nästan klar) men jag har ju varit så himla tvungen eftersom vi har prov imorgon. Har en liten paus nu, blir så trött i huvudet att jag inte ens han räkna ut vad 2x3 är HAHA.

Läste en intervju nyss=), trevligt avbrott från plugget. 

Gatubarnen


Lördag

Först vill jag bara säga grattis till Malin igen som fyllde år igår! :D<3 har tyvärr ingen bild nu =/ Sedan vill jag åxå säga grattis till Felicia som fyller år idag :D

Lördag nu ja.. himla skönt! Sov till halv ett eller nåt, igår va de soft me.. gick ut i skogen en stund å fota, sen hem till Sarah å kolla på idol med även Domme. Puss på det<3

Men idag måste jag rååplugga matte om jag ens ska få godkänt på provet på måndag.

Jag saknar Kajsa så mycket nu så jag vet inte vad. Mitt hjärta känner att något viktigt saknas, känns som någon har ställt fram en tom skål till mig, utan glass... haha ni som känner mig fattar kanske innebörden lite, nej men ärligt så kan jag inte beskriva saknaden med ord.

En annan sak jag saknar är Johnny Depp, haha låter tönt jag vet, men jag gör det. Han är en stor del av mitt liv, han har lixom hjälpt mig fram och få mig att tro att saker är möjliga som jag inte såg förrut. Nu har jag istället varit upptagen med musiken, är väldigt glad att jag har hittat kärleken till den nu åxå men nuuu är det film dags!


Jag gillar att iakta, man behöver inte göra något själv, bara kolla på hela processen.
Det är intressant, hur folk blir glada, ledsna eller agra.

HAHA

till ööööh haha vfr har jag de ens på youtube? xD

Johnny Depp

bara för att
 

Snart Fredag

Känns jätteskönt. Idag har det bara varit skola som vanligt, men igår ska vi ju inte prata om HAHA..vissa vet. Har inte skrivit så roliga inlägg nu på senaste.. som om jag gjort de någon gång? xD men det är ju ändå så att jag mest skriver här för min egen skull.
   Malin fyller år imån =) Vi har en liten trevlig överraskning till henna ska jag säga! mohaha men ni får inte veta vad det är förrens imån =).
   Skolfoto nästa vecka åxå, efter att vi har simmat..YAY. Stressad är jag åxå, över matteprovet som vi ska ha på måndag, inte bra. Men nu orkar jag inte klaga mer.
   


Oh can't you see,
Oh, well, you misjudge me.
I look like a farmer,
But I'm a lover,
Can't judge a book by looking at the cover

otur?

Ja det började igår med att vår dator fick virus = alla bilder kommer säkert försvinna. På natten klämde jag en muskel i vaden, så jäävla ont så jag vet inte vad! På morgonen försov jag mig, skulle komme 10 minuter sent, inte så farligt, men så hade jag åkt ända till domkyrkan där jag märkte att jag glömt sladden till kameran, utan den skulle jag inte kunna jobba på lektionen. Så fick helt enkelt vända och åka tillbaka = 1h och 20 min sen. På bussen trodde jag att bältet hade fastnat= jag hade åkt me röd till världens ände, men jag kom loss. På vägen in till skolan så började det regna.. undra vad jag kan förvänta mig i eftermiddag?

14-10-08

Ni gör mig lugn, det kanske inte låter som världens roligaste komentar.. men i detta läget är det en väldigt stor komplimang från mig till er. Känslan av att vara lugn är så obeskrivligt bra. Jag får kontroll över mig själv och saker känns lättare. Ville bara säga det.

Haha förresten så har jag och Jennie fått ett miniminijobb, vi ska filma slutet av nån film (antagligen världensb-film) men det känns ändå gött, att göra ett jobb för första gången i mitt liv och få pengar för det(antagligen ytterst lite), men poengen är själva grejen med det.

Sedan så ser jag fram emot på fredag, då ska jag å Domme fika, allt för länge sen jag fikade på riktigt, på stan. Något annat gatubarn som vill haka? HELT OK :D

Ska kanske på Johnossi den 1:a också, WOHO på det :D Och om två veckor är det höstlov! Som jag har längtat!


Random google bild.. nu vill jag bara bort härifrån men när jag är borta får jag en hemlängtan så jag vet inte vad, men nu fan vill jag inte vara hemma.

.

Det gör ont innombords.

Danmark


Jennie + shopping

sov över hos Jennie tills idag :D .. berättar mer om igår lite senare ;D... köpte skor idag åxå =) på skopunkten :D ..inte världens bästa bilder men men ^^

foto


Vad händer ...



Vad händer den dag då jag slutar hoppas?
Om jag ska vara ärlig vågar jag inte ens tänka på den dagen
Dagen jag slutar att hoppas, tro på livet
Ja då är jag lika med död




Massa plugg idag, har knappt börjat. Svenskaprov på torsdag är det, haha brukar typ aldrig plugga till ett prov två dagar innan så de känns skumt men ska ju till Danmark imån så man måste ju lixom. Åh, jag är pepp för Danmark! Förresten då älskar jag myspace :D

- /Lars

Va i skolan en snabbis men sen fick jag åka hem, dunkade sådär mysigt i huvudet. Har ätit, druckit te och kollat upp massa artister typ =). Ska sova lite sen och förhoppningsvis göra lite svenska.

Haha Lars är ju för sköööön! och lätt bäst i idol men de visste ju alla redan =) Han gav mig ett litet skratt när jag fick läsa det här: 
Bor: ingen speciell stans just nu
Ett instrument som jag skulle vilja lära mig spela: En viss sorts arabisk flöjt. Jag vet hur den låter men inte hur den ser ut.
Varför jag kommer att vinna Idol 2008: För att jag i så fall fick flest röster.

Världens bästa låttext?

Ja, jag fick den känslan iaf...

Oh, if you love the life you live then you get a lot more done;
Be more inclined to take the reins than turn away and run.
It's very rare it seems to get a lifetime guarantee
So I suppose, self-satisfaction be the key.

My father was a wealthy, self-made man
But his wealth did not consist of riches or acres of land.
Instead he has a family who are his biggest fans.
That's something that I one day hope to have.

So I'll cherish the simple things, the easy took for granted things,
Like going 'round my mum's house for my tea.
And arguing with my sister only God know's how I've missed her.
It's the simple things that mean the most to me.

Oh he gets up each day at five and starts the car and makes the drive
And shutters up and starts the fryer and serves out food to all the buyers
At the counter they stand there in the same old line
He gets there every day at the same old time
Never gonna hear him grumble or groan
Cause it's the people in the line that he built it on.

And like me he cherishes the simple things, the easy took for granted things,
Like going 'round his mum's house for his tea.
And arguing with his sister only God knows how he's missed her.
It's the simple things that mean the most to him.

stress = sjuk?

Ja, jag har gått med en stressklump i magen alldeles för länge nu. Tror att de gjorde mig mer smittbar på nåt sätt, man känner sig lixom trött och hängig jätteofta. Helgerna räcker inte så att man kan varva ned ordentligt och nu har min kropp sagt ifrån. Tror faktiskt att det kan vara så.


Sova?

Jag är så nedrans föööörkyld....vill inte =( bilder från ikväll =)
  

Förkyld + fotoläxa

Yeees, då vart man förkyld då. Verkligen inte rätt läge! Jag har fullt upp denna veckan.. men men vad ska man göra. Gjorde fotoläxan, men den sket sig rätt totalt, fotade inne och ljuset va dåligt + att man typ sträckte nacken lite när man ska lägga tillbaka rekvesitan..YEY!
Men nu känner jag att " I wanna boogie" !! Men ska antagligen till Sarah med Sarra å Camilla så ska vi kolla på lite Sex and the City.. måste städa sen åxå =/

Köpte mössa, vantar och chailatte igår<3 så jävla väärt!

 jag och angela

Saknar Kajsa

Vi syns inte förrens om 11 veckor

Simma, Bettina 17!

Tjaaa, sitter i skolan nu så kanske inte skriver klart allt jag vill ha fått skriva =)...
Imorse hade jag lite ångest för simningen, 1000 meter, jobbigt! Men egentligen var de väl inte det som tyngde mig just då, att man ska visa sig i bikini inför hela klassen är väl det mest obekväma situationen man kan sätta sig i (kanske inte men det känndes så då), man är lixom total blottad.
    Men men så kom man till Oasen och skulle simma. Måste faktiskt erkänna att det inte känndes så jobbigt som jag trodde. Antar att det beror på min superbra klass! Vi hade jätteroligt också när vi skulle göra en vårat eget lilla "konstsim".. vi var olika grupper och hade en jury (de som inte va me och simma) som skulle bedöma vilka som vann, ooh yes vi vann också!
    Idag fyller Bettina år också! Väldans kalasigt, jag, Jennie och Jennie hade bakat till henne för dagen i all ära. =) Hoppas att du har en jättebra dag! :D:D <3




Jag har skrivkrap just nu när det gäller min engelskauppsats! ååååh det är störande för jag hade sånt flyt förrut , men idol kom och förstörde xD.. känner mig bara frustrerad!

Klar med engelskan nu och livet leker så smått igen :D.. haha I'm wierd, accept it or not `=)
Nu ska jag kolla lite kläder cheers =)

Damien Rice

Ja han är en väldigt bra sångare tycker jag


Är så trött just nu, känner att jag behöver tid för mig själv, för att bara vara men nej det går inte för vi har så mkt plugg och jag har inte ens börjat.

-  Dagens humör: konstig, som vanligt me andra ord, glad men utmattad
Dagens väder: mulet å regn, lite sol
 Dagens frisyr: hästsvans.. lol xD
-  Dagens klädsel: tee, jeans,kofta (typ)
Dagens smycken: inget
-  Dagens planer: skola, plugga, baka
-  Dagens materiella vill ha: filmkamera xD
-  Dagens längtan: LONDON
 Dagens fundering: -----
-  Dagens beroende: leenden
 Dagens tråkigaste: historialektion
Dagens tidning: okej.. lol
-  Dagens låt: Cheers darlin' - Damien Rice
-  Dagens tv-serie: ingen
-  Dagens hemsida: bdb
-  Dagens mat: mackor..
-  Dagens borde: Gå till skolan imorgon, och med andra ord sova nu.
-  Dagens roligaste: Karin -"Är maten mjuk idag?"
-  Dagens personer: min klass typ x)

Nu blir det idol sen raketplugg och sen baka, duscha och sova

RSS 2.0