en snabbis

Kände för att skriva lite =) . Har varit i stan idag med syster och mamma. Vi kollade efter danskläder till Angela eftersom hon åxå ska börja på twisted nu. Är faktiskt nervös för dansen nu, ska gå i både house och ny-stylei rad, inte ens 5 minuters paus i mellan.
Haha skype e ju typ bäst, pratar me Sarra där nu .
Om inte nån visste så har Kajsa åkte till Frankrike igår, kommer sakna henne stört mkt, men det blir nog bra.

en blandad dag helt enkelt
tomt

Stötte på chinesen på bussen idag igen.. han e fan läskig. Snacka om hans gay-halsduk.
Kajsa åker på lördag, känns väldigt tomt. Hon har varit väldigt mkt med Josse och andra, så vi har lixom inte hunnit att träffas. Det är jag väldig ledsen över eftersom hon är en av mina bästa kompisar och kommer alltid att vara. Nu måste jag sluta, innan jag blir för känslig och börjar gråta igen.
Denna låten gör mig glad! :D


Btw så är de denna låten vi ska göra musikvideo till :D

litteraturhistoria

Skola som vanligt idag då. De blir inte så mkt intressant att skriva. Jo vet ni vad jag vill ha! Ett par nya stövlar, oj vad mysigt det hade varit att ha nu i ruskvädret.
Men men, pluggat ordenkligt idag, haha vi hade ju skitmkt svenskaläxa. Det va litteraturhistoria, vet inte hur många gånger jag läst om de nu. Inget slår dock i nian då vi filmade, oj va vi va bra! Jag saknar det ska jag säga.
puss å hej leverpastej!

Btw! Benny and Joon kommer på kanal 9 klockan 21:00fredag! Se den, den är mysigast.

musikvideo

Hej på alla söta :D.. Idag har de varit en soft dag så det står härliga till. Först va de doch lite segt, stiga upp 05:30 å duscha. Skolan började me historia, helt okej men sedan va de rörligbild. Vi ska göra en musikvideo och oj vad det ska bli roligt. Vi har planerat allt nu, ska filma nästa vecka. Fast vill att det ska bli höst nu för vår låt kräver det lite =).

Godmorgon!

Idag mår jag mycket bättre :D .. hah afast jag hade en dröm igen on housen.. jag kunde inte dansa. Hmm två dagar i rad (endröm om att jag inte kan dansa house) betyder det att jag kanske inte ska gå i det? men men Jag önskar mig en ny  filmkamera så fettmkt nu! :D jag vill ut och filma en massa. Det finns så många saker som man kan berätta! Jag längtar till onsdag då jag har rörligblid.haha hur söt får man va egentligen xD


btw så har jag lärt mig två nya engelska ord i helgen xD grant och flaw! .. jag e dutti :P not
 .. wierd huvud...

not that fine

I måndags var allt kanonbra och jag levde mitt liv och allt var bäst. Nu känns det precis tvärt om och jag gillare inte. Igår va de så många val, NRJ, kräftskiva och två fester.. de blev kräftskivan. Fast det jag hade velat göra allra mest var nog att ligga kvar i min säng, drömma lite och lyssna på musik. Jag hator svackor! Solen är borta. Buhuhu tyck synd om mig, nej gör de inte för egentligen har jag ett toppenliv men är för korkad för att ta vara på det?


Paolo Nutini - nytt

HAHA denna låter är från hans nya album som förhoppnigsvis kommer ut snart! Han studsar ju nästan ur stolen xD.minigolf

Haha, nu har andra skoldagen gått. Eller ja, vi spelade minigolf med ettorna och treorna. Jag suger på minigolf men hade dock ett soft lag =). Imån börjar det dock på "riktigt", gympa första lektionen klockan 07:50.. hahaha lyckat! nejmen jag ska nog klara det..fast jag slutar inte förrens 16:00. Sen äre fredag å då börjar jag 09:40 och slutar 12:30, två lektioner, gött!
Jag har börjat fundera på vad man ska göra för projekt-arbete i 3:an. Än sålänge har jag bara fått fram sånt i stil som att göra en musikvideo eller dokumentär xD men elin inslag då förstås. hah
Nu när man kommer hem ät man ju tröttare än aldrig förr ( inte riktigt men) när man är van vid att sova till12.. jag bestämde mig för att mysa till det lite med att baka en kladdkaka. Smeten är lätt godast.

Göteborg<3

Ojoj oj.. nu i natt när jag skulle sova va jag väldigt tankspridd. Det kunde då inte heller leda till något annat än att jag låg där klarvaken. Så va hände på morgonen ? Jo, idag va de ju första dagen i 2:an YAY.. not.. haha igår hade jag ju världens mest perfekta liv! Fast de va kul å träffa människorna å så, nu gillar jag till och med mitt nya schema. Det är bara de att jag är så trött på att ka till Kungälv varje dag. Jag älskar Göteborg vafan! Kungälv går inte att jämföra.. men men .. vad kan jag göra åt det?... jag vill bara inte att det ska bli som förra året.

GRATTIS!

Hej alla glada! Idag är det inte vilken dag som helst utan det är Sarahs dag :D Hon fyller hela 17 år :D Grymmt ! tänk vad mycket vi har klarat oss igenom! .. jaja xD men nu ska jag snart duscha eftersom jag ska till Sarah sen och även träffa resten av gatugängen :D jag langar bilder sen.
Sarah - now, then and forever<3


Det va jättemysigt hos Sarah :D Jag vill att sommarlovet ska fortsätta i all evighet. Jag vill sova till 12 vaje dag, bada, sola dagen lång. Jag vil lyssna på Paolo Nutini hur mycket jag vill och dansa loss av glädje. Jag vill vara med mina finaste varje dag<3. Jag vill äta massa gott och inte bry mig. Jag vill känna gräsen kring mina fötter, jag vill känna värmen av solen i mitt ansikte. Jag vill se på massa filmer. Jag vill känna vinden smeka min kropp hela dagen. Men, jag vet att om det skulle vara sommarlov hela tiden skulle den vinden inte vara like ljuv. Vinden skulle blåsa bort min framtid. därför måste jag väl tillbaka till skolan, men snälla varför inte bara en dag till av frihet?

   
Sarra hade bakat :D              Sarra                            mums!                             puss<3

Jake Gyllenhaal - danceJake Gyllenhaal ...  HAHA xD

när ingen serJag apar runt till Paolo Nutinis cover av I want to be like you ..  haha

mys =)

Igår va jag me mina sötaste flickor :D Domme, Sarah och Sarra oj jag älskar dom. I förrgår va jag och såg på Timo Räisänen med Sadra och Sarah de va åxå mys :D ..
Btw så imon måndag så fyller Sarah år :D:D:D GRATTIS!<3 och en annan sak som händer på måndag är att The Good Girl kommer på tv xD haha inte lika viktigt men Jake Gyllenhaal är en av mina favoritskådisar.


Australien

Ja jag har börjat tänka på studenten redan nu xD haha men det är lika bra för det var så jag fick iden om att jag ska åka till australien i en månad efter min student :D ! Tur att jag kom på de nu för jag måste spara :D.. + att jag måste spara så jag kan gå i skola utomlands.. nån som vet nåt jobb?
vill dit

Nu på en gång!

Jag vill inte sitta här längre. Det ska bära ut i världen och utforskas. Det är min vilja. Jag vill börja min karriär nu och göra filmer. För mig är film ett otroligt sätt att få uttrycka sig. Snälla ge mig det nu! :D Eller innom en snar framid är åxå okej =)

MånadsGråtare

Okej jag vet att ingen läser min blogg men iaf. Jag är en person som har svårt för att öppna mig för personer. Visst jag har många kära kompisar å så men jag kan inte få ut mina känslor riktigt alltid. Jag är även väldigt känslig, om det inte märktes. Hur blir det då när jag dag in och dag ut får känna press, sorg, glädje, ångest, tomhet och alla andra känslor man kan känna och inte får släppa ut dom? Ja jag vet för jag är en sån där månadsgråtare, det bubblar över, det kan vara nästan vad som helst som utlöser det. Idag var det tanken av ett leende som nu är borta för all framtid. Nu kommer tårarna.

RSS 2.0