Duktig

Hej hej!
Ja dagen började väl inte direkt med att jag var så duktig eftersom jag lyckades vakna bara 10 minuter innan jag var tvungen att gå till bussen, haha. Men det löste sig och jag hann! Är lite stolt faktiskt:P Idag har jag åxå haft två bullar i håret  ( ta det inte ordagrannt, haha då blir de fel) .. tänkte typ variera mig lite =) Sedan vill jag bara hylla min klass lite för dom är rätt snälla ibland =) ja de va de xD ahah..sedan var de ju allmänt sega lektioner i skolan.. eng (fast läraren va sjuk YAY) å sen svenska.. men sedan var det rörlig bild! :D woho! det visade sig åxå bli rätt segt ...även fast de e ett kul ämne lixom.. men vi har dålig lärare.. det som typ hände idag i skolan eller så var att Sandra blev hållen upp och ner av Linus och dagen slutade men att alla hade en liten fight.
När jag sedan kom hem typ åt jag lite å sedan satte jag mig vid datorn och här har jag suttit ja jag vet inte hur länge nu xD.... men jag var iaf jätteduktig och köpte ett armband från https://www.childrenshospice.org/  ... det kostade typ 400 kronor men det var de värt för typ 310 kronor går till sjuka barn och så så idag har jag alltså sysslat med välgörenhet :D .. sedan så är armbandet också jättefint och Johnny Depp har ett likadant. =)
image70       
                                                        image71

skola - pirates of the caribbean

Idag så var det en författare å pratade med vår klass och några andra xD å när man kom in i hörsalen var de massa filmmusik (jag har varit väldigt trött å hungrig idag bara så du förstår min känsla:P) sedan kom titanic på jag baa: ååååh vad sött<3 SEDAN KOM POTC PÅ!!! jag ba WTF va gör han emot mig!!! jag blev du vet helt galen de va lixom precis rätt tillfälle! xD å sen så började han babbla lite å så å sen han ba.. : men varför ser ni om POTC mer än typ 1 gång?  alla typ ba föör att den e bra ( inklusive mig) å sen han ba okej...å så sa han såhär typ ungefär: En gång var det doch en tjej som sa Johnny depp med glittrande ögon...typ HELA klassen vände sig om mot mig och kollade på mig och jag va helt hyper!! xD
Och sedan efter de BARA för att reta mig känndes de som för jag har inte sätt första POTC på aaaslänge satte han på låten IGEN!!!!! å då höll jag fan på å börja gråta! alltså jag var förstörd! Johnny Depp in myheart foooorever <3333333333333333333333333333333333333333333333

image69

mihi =)

Idag gick jag på dansen första gången typ (NYC) asså gaah vad skönt de e å träna igen.. fast såklart e man förkyld på samma gång, lockingen ser värsta lätt ut men de e ju typ assvårt!

Jennie har gjort =)

image65

image66

image67 <3

meeh jag vill me kunna :D

image63 image64
jag försöker åxå lära mig xD Jennie som gjort dessa! :D

Alla hjärtans dag

image61

image62 
bara för att Johnny är så fin =) <3

RSS 2.0