Citat

Roligaste sagt av Sarra idag medans tal-skrivning pågick xD
-Jag får svettlökar av det här.
HAHAHA

Lyckorus

Tror ni att man kan spricka av glädje? Jag tror de!

Lässtund?

Jo, tänkte att jag kaske skulle börja läsa lite mer nu =).. läser nästan aldrig men när jag gör de så är det himla mysigt. Köpte dessa böcker, vet inte om de är bra men man övar ju iaf på sin engelsa =). Cheers!

Edward Scissorhands


Det finns nog ingen annan film som har hjärta på detta sättet<3


I brist på annat

(Bettinas bild)

There was a time I thought it could be us
I thought that if I believed in it enough
we could be
Those days are now over
No more, no more
But still
I can't explain what it is
It feels like my organs have frozen
My feet no longer feel the ground
I dream about the long forgotten happy faces
Shadows
Shadows of dust
The dust from the sun's beams
 The left overs
The things which are mostly alone
A left over
Who am I?

Johan-anfall?

hahaha jääävlar xD inte för att jag vet hur jag hade reagerat om jag hade Johnny Depp framförmig så men kul va de å kolla på xD

Smile for me

det smittar


Bought this nice thingie'

yes, drog till Media Markt idag för de hade öppningspremiär och grejer. Köpte denna bärbara högtalaren till min ipod. Nu blire till att sprida musiken i världen. Oh how I love it<3

godnatt världen

Idag får jag äntligen sova ut. Under tiden kan ni väl lyssna på denna underbara låt.

Jul på Liseberg

Yes de blev det :D asmys som vanligt med Domme å Sarah<3 puss på´t
Jag blev väldigt populär me mitt äpple =) 3 pers frågade vart jag hade fått de =)mihi


22/11

Förrut, var de ett sätt för mig att uttrycka mig och på så sätt få glädje. Det är fortfarande så, att jag älskar att dansa, känns dock mer pressat nu och jag gillar det inte. Därför trivs jag mest med att sätta på en skiva i mitt rum och dansa bäst jag vill.

Tänkte skriva GRATTIS till Domme här :D som kom in på skolan i Spanien, askul men kommer sakna sönder dig!<3

"du lyssnar ju bara på deppig musik" de va vad jag fick höra nyss, men den e inte deppig, ärligt så är det bara den just nu som får mig lycklig eftersom jag aldrig har tid att se på film längre

ska träffa mina älsklingar sen och kanske gå på jul på liseberg =) love it

Lite småsugen

blir man ju allt på dessa tees från forever 21 =)

Jennie 17 år :D

det ni!


.. va hemma hos Sandra igår , Elin va åxå där=).. Förvirrade när Sandra ropade "Elin" måste jag säga....Första snön får i år, eller iaf för denna vintern kom igår :D.. det va inte så det fastnade, men det var mysigt.. fångade snöflingor på tugan å grejer. Första gången jag spelade Guitar Hero åxå, haha gick väl sådär..Idag är jag ledig igen, haha soft vecka.. dunno vad jag ska göra idag. Blir kanske till att ringa nån i gatugänget, allt för längesedan nu. pusspuss

Nothing can stop me from smiling today, the world is too wonderful

Idag hade man då bara en ynka lektion med historiaprov och grejer. Gick nog helt okej skulle jag gissa på. Assoft i morse att gå upp klockan 10, äta i lugn och ro och knarka musik, jag behövde de. jag blev faktiskt riktigt lycklig! :D Puss å kram!Förresten såg jag detta på http://www.johnny-depp.org/ , så tog bort inlägget med bilden=)
The new Photo of Johnny from the Set of Alice (the new Tim Burton, Disney Film) was released to this site through an insider on the set. After the posting took place with that persons permission, a call was made asking us to in good faith pull down the photo. Out of respect for Johnny, Mr. Burton and Disney alike; we have agreed to do this. The image was leaked off the set without permission and we were unaware of this fact. Noone is to blame for the leak, but at JDorg we will respect the wishes of the film company individuals.

Ladda ner Lars låtar

http://merlars.blogg.se/

Japp, personen i fråga har också frågat Lars om det va okej.

stressad?

Nej, inte egentligen om man jämför med förut, tänkte bara be om ursäkt om jag har varit jobbig mot vissa under de senaste dagarna, jag har inte riktigt kunnat slappna av bara. Sedan ville jag be om ursäkt en gång till för allt jobbigt jag har lagt upp här på bloggen i samband med mina dåliga tider. Nu ska jag snart försöka mig på en sista gång att göra historian, kommer sabba det totalt imån, men det är inte bara mitt fel, utan också läraren. Hennes attityd smittar av sig å det gör mig arg, hon är en sån som inte ens är intresserad av att man kanske vill lära sig. En gång visade jag henne mitt arbete för råd, det jag fick tillbaka va att hon va för trött. Och lärarna i rörlig bild ska vi ju inte ens prata om, fy fan. Den ena säger att allt är piss och den andra är mest där för ingen nytta. Hej hopp my dreams are coming true!...not. Önska mig lycka till tills imån, det kan behövas. puss

Detta läste jag nyss i Lars Erikssons blogg:

Livsrum

18 november 2008 kl 01:58

Det känns som att vi alla går runt och "bär" på ett rum, vårt eget lilla rum, som är det sätt på vilket vi tolkar verkligheten. Vi ser ut i världen genom rummets fönster. Ibland är det bara gluggar, ibland luckor, igenspikat, och allt vi ser är bara vårt eget rum, vår egen lilla värld. Och ingen riktig kommunikation är möjlig.

Ibland är fönstren nyputsade, eller öppna, och solens strålar lyser in i / upp vårt rum, och allt känns friskt och mysigt. Men vi ser dock världen genom vårt eget lilla rum, och det där rummet är alltid "samma", även fast det för fem år sedan såg annorlunda ut, inrett med andra saker än nu. Och om fem år igen kommer rummet att se annorlunda ut.

Dock är det alltid ett rum kring oss, genom vilket vi tolkar världen. En del av oss byter aldrig "form" på det där rummet, utan går krampaktigt och omskapar samma rum om och om igen, tills världen därutanför bara blir som ett blekt minne, och ljudet ifrån den levande världen nu inte alls kan höras in, förutom som möjligtvis ett vagt mummel, en aning, som ändå inte skapar något slags ifrågasättande, bara ett molande obehag, som ökar med tiden. Andra av oss omskapar det där rummet helt och hållet vart femte år eller så, och möblerar om konstant i det.

Dock är rummet vårt skydd, tills vi lärt oss att inget tolkningsskydd behövs. Men innan vi förstått, behöver vi verkligen det där rummet, vår egen trygga värld, vårt eget sätt att tolka världen, så som vi förstår den. Kanske behöver vi alltid det där rummet. Det är det där rummet som skyddar oss från att bli sinnessjuka och tappa fästet / begreppen totalt. Rummet är viktigt och har sin funktion.

Men de visaste av oss, de har slagit sönder det där lilla pepparkakshuset, och står där inför livet i all sin enkelhet och skådar livet precis så som det är. Och de har förstått, att det finns ingenting att vara rädd för. Om det nu går, och om det finns sådana människor, men jag tror det är möjligt. Eller så är det glasväggar i huset deras eller nåt, eller så äger personen förmågan att lämna rummet, ta en promenad och komma tillbaks. Jag vet inte.
Jag vill åxå kunna skriva så bra, han får fram en känsla i det och allt han skrev är sant.


Skulle det märkas om jag spolades bort?

Om jag ler, är det för att jag är glad? Om jag inte ler, är jag ledsen?
Ett första intryck? Jag klarar inte av det, det blir för pressat , det blir inte äkta.
Jag är som din granne, ni hälsar, är trevliga men vet inget om personen egentligen.
Till ytan fastnar jag aldrig i minnet, det har jag märkt? Hur är den med insidan? Där tror jag att jag märks men kommer någon känna mig helt och hållet någon gång? Nej, jag tror inte att det går. Det går nog aldrig, det är en tidsfråga. Man kan lära känna en person mer och mer ju mer tiden går men man kan aldrig hinna uppleva allt tillsammans.


Frustration

De e ingen lätt sak att känna, frustration. Jag har historiaprov på onsdag och är inte alls motiverad, kanske skiter i dansen idag och imån, jag hittar inte min lycka här, inte just nu iaf. Jag vill åka bort.


Foton


gott och blandat

Är egentligen inte på så mkt blogghumör men skriver mest för å komma ihåg =).
Kul kul i fredags i Jennie, vi hade bästa mixpåsen med presenter =) Bla en toasttattoo haha.. Idag var det öppethus. haha motiverad att locka elever? nejnej inte jag :P..
Sedan blev det till att dra in till nordstan å kolla på de idoler som åkt ut ur tävlingen.. ooh ja Lars! :D looove him! hah ajag å Sandra tönta oss å skrev LAAARS.. han hörde=), kollade på oss, log och sa hej tebax när vi vinkade. Sedan blev de till å köa för autografer, gick mindre bra eftersom skrivningstiden tog slut. Ändå lyckades jag be Lars om en kram å säga att jag gillade hans egna låtar=). Han kramade mig så fint, tog en på kinden lix, hehe och sedan fick man ett tack =).. oooh jag är inte bra när de e famous people around.. eller aa...haha.. Sedan gick vi å fika på Fröken Olssons =). Efter det följde Elin med mig hem och vi kollade på Edward Scissorhands och sedan lite Alice i underlandet, så värt! Puss
Mer bilder kommer kanske sen =)2 days

Igår när jag gick hem från skolan regnade det nåt fruktansvärt. Som vanligt började jag gå forstare, men sedan kollade jag upp mot en gatulampa och såg regnet falla. Oj, vad fint det va! Då saktade jag ner tittade uppåt tog emot allt regn i ansiktet och kännde att jag levde. Det va värt.


Man kan se världen ur två perspektiv, antingen de negativa eller de posetiva.

I've screwed up & Happy 10th

Ooooh yes I have!.. å det känns inte bra.. varför kan jag aldrig vara normal?

10 månader sen idag! .. Japp, sedan jag va i London och såg Johnny för andra gången.. miss it big time!.. (känner att de blir mkt blandning av språk)..


One Tree Hill

Yes, jag har blivit som alla andra och har börjat kolla på One Tree Hill =) Det är bra de måste jag erkänna..
men kommer inte bli lika beroende som min syster eftersom jag har Johnny ;D

Photoshop

yes =) .. satt å lekte lite med gamla bilder på mig själv..


Your voice makes me shiver

Truth so sweat I hear in your words

I want to feel free to breath

But you are always on my mind

And time stops when you're around

You make me wonder, what if

What if it could bee...

Me and you?

Your voice and my ears

That would bee truth never ending

Oh your voice so sweet 


Idol ..The Brave

Jag sitter här och försöker göra samhällsläxa.. inte lätt ska jag säga. 
Idol ikväll=) heja Lars!...Såg detta fula förrut.. hhahahhaha no way!
Funderar starkt på om jag ska se The Brave ikväll.

10 things I hate about you

I hate the way u talk to me and the way u cut your hair.i hate the way u drive my car, i hate it when u stare.i hate your big combatboots and the way u read my mind i hate u so much it makes me sick, it even makes me ryme. i hate the way your always right  hate it when u lie. I hate it when u make me laugh, even worse when u make me cry. I hate it when your not around and the fact that u didn't call. But mostly i hate the way i don't hate u, not even close, not even a little, not even at all.......


Älskar denna filmen<3

Biljettproblem = löst + Barack Obama

Japp stållde klockan på 6 imorse.. fastän jag har sovmorgon, pga biljetterna till Oasis.. men nu ska iaf pappa fixa dom.. råkade väcka Amila på köpet.. not good!

Barack Obama vann valet! Det känns bra =)..Hoppades verkligen på detta!
hans tacktal va grymt! "Yes we can!"


 Lite uppdatering =) .. Vi fick biljetter! :D min kära pappa beställde ståplatser till oss när han va på jobbet :D

"push me and I won't fall"

Japp, nu har jag bestämmt mig för att tänka i lite gladare banor :D ... Housen idag var skiitkul! Även om det sista vi gjorde va påfrestande för nerverna.. hehe.. nu ska jag kolla på Ugly Betty och House.. och imån ska jag antagligen boka biljetter till Oasis.. grymt!


och i samband med att jag känner mig allmänt chill och att Kajsa kommer hem om mindre än 7 veckor så får ni se dennna bilden<3

Nu börjas det igen

Ska strax gå till skolan nu.. känner mig orolig eftersom jag vet att den tid som kan andas i är borta.. känner på mig att stressklumpen i magen kommer komma tillbaka sakta men säkert.. nej nu måste jag rusa för det är ashalt ute!Sitter i skolan nu .. känns inte värt.. tog London parfymen i morse och tänkte låtsas att det var dit jag va påväg.. de stället där en av mina drömmar gått i uppfyllelse.. och jag saknar det..Gick inte till dansen idag.. Sarah å Sarra skulle ändå inte så hade inte lust å gå själv.. allmänt tröttsam och seg dag.. oh yes I've got the riht spirit! .. nä ska snart sova så de kanske blir ändring på det tills imån. =) Det känar ju inget till att vara neggo hela tiden :P Cheers!

"vlog"


Freakin' Lovin' it!

Härligt lov OOOH JA! Jag har hunnit vara med alla mina kära<3 Jag har hunnit slappna av, jag har hunnit att ha roligt!  (trött å grining har jag åxå varit men det hör inte hit!)
Här kommer lite bilder =) enjoy...


Katti, Fia, Domme, Sarah & Sarra va hos mig :D


skillat eller vadå?


party party!


you said it!


överraskningsfest pågår :D


Sofia å Katti skulle hem =(..knäppisarna på Espresso House hade glömt att låsa...
då gåre såhär!


Johnossi here we come!..
wooho!

Först blev det fika men Domme, Katti och Fia idag på Rosa Pantern och lite shopping :D.. sedan bar det av hem till Jennie och hennes min va ju oslagbar! låter bilderna göra sitt sen ;D

RSS 2.0