idag

Nej jag gillar dig inte längre eller gör jag?
Det visade sig att du är en feg lus som alla andra ._.
Jag blev ju inte besviken....
Idag äär det sista dansen! SHET! Vill inte att det ska vara sista =(

Asså jag vill ha någon.
Någon som ger mig kärlek.
Någon som får mig att smälta.
Någon att hålla om.
Någon som jag tycker om.

LALALALALLAA

USA om 20 dagar <33

Skolan...

Hej!

Dagen började med det nationella matte provet... ._. så roligt! Men det gick väl okej, hoppas jag. Sedan var det SV och vi såg lite på en film om Hitler m.m. Den e så jävla sjuk! Hitler var sjuk i huvudet!
På kemin hade jag och Annie skit skoj! :D Vi spelade kort och var nära på att bli upptäckta av Rolf jätte många gånger x'D , fatta typ nervöst men så kul! Emil den skiten då, han avslöja oss nästan....
Sedan var det hemkuskap..blablabla..
När vi skule kopiera papper till Annie om energiarbetet kronglade kopiatorn, gissa om det var störande! Kevin, Emil, Sarra, Sara, Annie och jag försökte fixa den, eller ja vissa gillade ju att trycka på knappar och lasta på massvis av pappren ( emil). Till sist löste Sarra problemet, vi fyllde på papper och hon stängde en och Annie en lucka och så vipps funkade den!
Nu sitter jag här hemma och skriver för att jag vet att jag måste skriva en sammanfattning, så jävla trist!

Something

              image4


Någon:

Du vet att jag lixom gillar dig? Iallafall lite eftersom jag vet att du finns där inne någon stans. Kan du inte bara visa dig för mig , snälla bara en gång?
Jag har ingen som helst aning om vad du tycker om mig, absolut ingen aning över huvud taget,eller jag vet, tror jag. Det gör mig så förvirrad, jag vill att du ska vara allt det där.
Åååh jag vill kunna känna kärlek nu! Jag vill inte vänta! Det är så jobbigt... allra helst när jag vet att du inte gillar mig, det är vad jag tror när du aldrig visar ditt rätta jag för mig, nog för att vi typ aldrig pratar. Vafan nu låter det som om jag är störtkär.. vilket jag inte är, men jag skulle kunna bli.
Jag vill bli , om han nu är allt det där. Jag hoppas. ÖGONKONTAKT <3 <<--- däär var jag en aning förvirrad) Idag :(Hann inte å fixa mig idag heller)

Har varit i tha school . Så trist och alla lärare kan ju slänga sig i väggen! NP-matte prov imån! Så DÖÖÖD!
BaiBai /Elin

Om allt..

HEJ HEJ!

Hur e läget ? Jag mår hyffsat , med tanke på omständigheterna? x'D nejnej det e bara fint!

Det enda jag har att klaga på för tillfället e alla jävla människor (a)... vad har jag gjort för att inte få vara en i gänget? Dety är väl det som e problemet...jag har inte gjort något .. Jag har bara mig själv att skylla eller? Tänk om det inte vore för dessa ideal man har...jag är för ful å blablablabla.. man måste för fan tro på sig själv!
Jag vet vad ni tänker...Det är ju inte så jävla lätt när folk trackar ner på en med sina bedömmande blickar.... Men dom vet la inte så mycket mer själva!? Det är dom som är svaga och inte står för det dom tycker och vågar vara sig själva!
Fy fan säger jag....fy fan.
Jag skriver detta för att det är sant, det behöver inte betyda att jag är en självsäker liten unge som inte bryr sig om andra.
Nej.
Jag måste erkänna att jag e minst lika fast i skiten som alla andra! Jag skämms över det, jag har iallafall nog med mog att inte vara en av dom som ger blickarna, Jag skulle inte klara av att gå upp ur sängen varje morgon om jag var sådan, jag går upp med hoppet att idag kanske någon kan uppskatta mig?
Vem vet ? Kanske någon dag ,om jag har tur....

Take Care Gott Folk / Elin

image2

RSS 2.0