Twilight galningar?

Ja, till en början förstod jag inte vad alla tjatade om när dom babbla om Twilight hela tiden! Men nu är jag en av dem.. OCH Rob Pattinson är officiellt min man.. okej han kan se lite weird ut ibland.. och han är allmänt weird åxå men han kan sjunga, spela gitarr och piano..och han fyller år den 13 maj.. haha .. okej nu blev jag väldigt töntig men jag gillar twilight =)

Earth Hour

Blev grymt frustrerad när jag såg hur många som inte släckt lamporna.. ville fråga om dom verkligen bryr sig om planeten vi bor på? Visa lite tacksamhet!...haha okej vissa tycker säkert jag överdriver.. men jag har inte kännt hopp eller lycka på så länge nu så det kändes bra att ge något tillbaka......

BTW vi har en espressomaskin nu!! GREAT

fotoläxa
hattifnatti

I helgen utnyttjade vi flitigt våra fritidskort igen =) Denna gången bar det av till Lidköping.. riktigt mysigt! Kladdkaka på Rosa Pantern blev det igår åxå..gott!
I morse sken solen så härligt och jag kände en gnutta äkta glädje strömma genom hela min kropp.. trode inte jag kunde känna så fortfarande så det var svinnice...Snodde mammas gamla hatt och pappas gamla brillor i morse =) I like it.

Glass

Sarra ringde vid 12 eller nåt å frågade om vi kunde gå ut och köpa glass. SJÄLVKLART e jag på xD alltså glass + sol = love it! Pratade å hade det lite mysigt.. längtar till sommar 2010!!!! Nu får sommarn ta å komma! Jag hatar snö, regn och kyla.. verkligen hatar det.. alla blir lyckligare men sol..that's it

Hey There Delilah

Jag har kommit in i en period där jag beter mig som jag inte bryr mig om något. Men egentligen är jag rädd för att verkligheten ska träffa mig och bjuda på en härlig chock. Allt de jag bryr mig om och oroar mig för är för mycket nu så antar att jag väljer att titta åt andra hållet.....men det gör saken bara värre.

nu ska jag en sista gång försöka förstå mig på matten.. jag va ju bra på det förrut

RSS 2.0