Engelska

Försöker plugga till mitt engelskaprov imån men som ni märker så går det inte så bra. Sprutade lite med min Naomi Campbell parfym för att jag tänker på London när jag känner lukten, tänkte att det kanske skulle få mig motivirad. Nu tänker jag istället bara på minnen<3 INTE BRA....
 



jag flippar sönder, engelskan går skitdåligt... asså London är ett måste i sommar + en festival eller konsert!!!

Stressad

Igår kväll när jag skulle sova låg jag och vred på mig äckligt länge vilket gjorde att när jag vaknade på morgonen kändes  natten som bortblåst. Jag var varken trött eller pigg, jag va bara vaken.
  Idag har jag kännt mig väldigt stressad. Har dans idag och imån, eng prov på ons, foto och svenska läxa tills på torsdag. Egentligen är det väl inte så jättemkt om man jämför med andra men det är nog så att jag tycker själva livet är stressigt också. 
  Jag har funderat på det länge; Varför går jag runt och är stressad när det inte finns något att vara stressad över, ta det bara lungt. Ja, så har jag tänkt men så idag slog det mig, klockan stannar aldrig...den bara fortsätter och fortätter att ticka. Inte ens en ynka sekund kan den vara still, bara tillräckligt för att jag ska hinna komma ikapp mig själv. Jag, 17 år? Visst hänger det ihop med vetenskapen men ibland undrar jag om det verkligen stämmer.
   Jag vill gråta. Tycker ni inte att det är skönt när man får släppa allt och och ta nya tag? Det började regna nyss, det vräkte ner. Kände en lättnad när jag såg regndropparna falla ner, så där okontrolerat och vackert. Det kändes som om naturen släppte några av mina tårar i smyg...Förr eller senare måste dropparna dock sluta falla, kanske ett träd tar emot dem eller så slutar de kanske inte falla förrens de träffar marken. Varken eller spelar ingen roll, träden är min musik eller också film, marken kommer alltid att finnas där och det är mina vänner.

Jag saknar Kajsa jättemkt nu och det är evigheter tills hon kommer hem! Det finns lixom en charm med att hon och jag går och fikar, dricker varm choklad i skogen eller kollar på 21 jump street..ville att hon skulle vara min mark idag. Ojojoj<3  bilden är för snuskigt mysig för att visas stor.




Gick till dansen .. träffade Sarra och hon sa att hon inte kunde dansa för hon har sträckt sig + att Sarah va hemma och pluggade... då kände jag att jag också ville hem så mamma hämtade upp oss och hem åkte vi igen^^ puss på att jag kramade Sarra<3

Givande dag


har pluggat massa matte idag men är fortfarande efter... ehm jag e mobbad på videon xD

Klippning, vad tycks ? =)


godnatt

Idag har jag gjort massa roliga saker =) bl.a jammat me Jennie och Karin :D haha

När du ser någon för första gången ser du fördomarna
Efter tredje gången ni pratat börjar du se människan
Tionde gången ni skrattar tillsammans ser du individen
.....Man kan aldrig döma någon efter första anblicken.....

- Idag har jag varit en livsnjutare

-Konsert

Yes, idag hade jag min egna lilla privat konsert i mitt rum. Det va jag stereon, en bra skiva, min gitarr och massa mimning och dansande.
  Väldig skönt för hjärnan måste jag säga! :D

Oh happy day

Ja verkligen =).. livet flyter på i en så lagom behagligt tagt just nu. Kunde gå lite långsamare men ja man kan ju alltid klaga på något, jag älskar även min syster för att hon kom förbi en sväng, rapade mig i ansiktet och skänke mig ett av dagens små skratt.
    Idag lyckades både Sandra och Jennie trilli i trappan i skolan, inte samtidigt men JAG lyckades missa båda gångerna. Hade varit en kul syn under förutsättningarna att de inte slog sig men de gjorde de inte så HAHA. De fick fina kommentarer efteråt också.
     Härligt med skratt på bussen också, visioner i mitt huvud kommer åter igen, något sånt. Ingen fattar, jag vet =). Tänkte nu spontant skriva en mimidikt.
 
Dagen lika lång som natten
Fast natten är lika svart som katten
Dagen föder många skratt
Kanske någon som snubblat på en tratt?


HAHA FYFAN palla fortsätta på den när den är så dålig xD

Anna i idol ar ju bara föööör BRA!

dagbok? =)

Min dag =) höhö kul för er att läsa jajjamensan!
Skola..kanal lokal va å kollade in våran bambamat för den är så dålig, träning, åkt med när Sarra övningskörde :D(vill med!), ätit pizza, spelat pyttelite gitar och datorn haha xD intressant. Dagens låt: High Hopes

Jag vill

äta massa onyttig mat
klämma på min mage
våga vara mig själv i alla lägen
kunna uttrycka mig utan att verka efterbliven
kunna spela gitarr
kunna spela piano
kunna sjunga
kunna kontrolera mina känslor bättre
bli mer ödmjuk
uppfattar som en härlig person
krama alla mina vänner samtidigt och säga att jag älskar dom av hela mitt hjärta
komma min familj närmare
lita och luta mig mot mina vänner så mkt som jag vet att jag kan
pussas
säga till mig själv att sluta vara ett sånt jävla psykfall
tro på livet
åka till england
arbeta med film
vara ensam
lyssna på musik
kolla på film
dansa
skriva
bli bra på engelska
upptäcka världen
veta om någon faktiskt bryr sig
vara number one, för någon
testa att bo hos en annan familj
att alla i min tillvaro ska må bra
träffa mina hjältar
göra något betydande
bada
åka skidor
klippa mig
sluta tänka
aldrig mer göra en sån här lista igen.

Varför kan jag aldrig bli nöjd? egentligen har jag ju allt man kan önska sig

Motivationskälla

Ja, skulle städa idag och var allmänt irriterad på min syster ("tyyyst, sänk musiken, du får spela gitarr på ditt rum!")...vafan hon spelar ju hur mkt musik hon själv vill utan att respektera nån annan, ja ibland blir man trött.
   Då slog det mig plötsligt "England", asså hur mkt vill jag till England egentligen om jag tvivlar på städningen? Städning= pengar.. inte mkt men de e af något.. Ja det va en spark i baken kan man säga =) började städa av bara farten. 

Lördag

hah ahade en så smått trevlig kväll=). Spelade spel^^ Man får ett ord och så ska den andra gissa vad det är ( man ska förklara det)
Ord: Kondom
Angela: "killar har det för säkert sex" ...
Anna hör lite fel: "BÖG!" "Analsex!" hahaha
hahahaha xD

blandade känslor

Jag kan inte hjälpa att jag så ofta får känslan av ensamhet, jag har ju vänner och min familj,det är jobbigt. Jag vill så gärna förändra min attityd till saker och ting men det är svårt.

Vi har fått så många fina kommentarer för våran video och de värmer så gott i hjärtat ska jag säga! Detta är ju en sak jag älskar att göra och om man då har lyckats så smått så kanske ni kan förstå känslan?
Jag blev väldigt rörd över denna kommentaren; Sweddude - From all of us who have experienced loss, thank you. It was beautiful, moving, and represented what we all have felt. Cathleen

Paolo Nutini - Autumn

Japp nu är våran musikvideo klar! :D Skitkul att göra den måste jag säga!


(dålig kvalite här på youtube) Skriv gärna vad ni tycker om den!

Jag vet inte vad jag ska säga.

Människor som denna tjejen får mig att vilja leva på allvar, om ni förstår vad jag menar. Va fan klagar jag på? Ni borde verkligen kolla in http://jagefrisk.blogg.se/index.html Många bra citat med mera har hon också på sin sida.

"Den stora tragedin är inte de onda människornas brutalitet
utan de goda människornas tystnad."

/Martin Luther King

Tänkte dela med mig av mina positiva tankegångar, här är dagens:

Jag njuter till fullo av mitt liv
och är fri att göra precis vad jag vill med det!


Upprepar det om och om igen, under hela dagen.
Om man verkligen tror på det kommer det bli så, det är jag övertygad om.
/madde

Idag lever hon tyvärr inte längre, men jag vet att hon är en stor inspirationskälla för många.


England

Tja! :D
Idag= skola som vanligt.. inte så kul "ämne" att prata om men det får bli samtalsämnet idag ändå. Pluggade asmycket på min engelskaläxa igår till idag. Visade att de lönade sig 66/67 ! WOOOH där satt den, nej men typ så kändes det. Vill nämligen satsa på engelskan eftersom jag tycker det är kul och ballt eftersom så många kan det.
   Lektionen i övrigt var också rolig. Vi skulle föreställa oss att vi var på en bröllopsfest och vara anhöriga eller vänner till paret. Haha vissa levde sig in kan man säga, Sebastian va ju för rolig. Yvonne (läraren) hade till och med köpt oss cider för att vi skulle leva oss in ännu mer, jag gillar henne, hon är bra!
   Historia sen då, boooooring! Men det blev en hel del roligt prat om våran framtida Englandresa! (Vi måste åka tjejer!) Jag är så galet pepp så det finns inte, ända problemet är pengar. Pengar borde inte få styra så mycket av våra liv som de faktiskt gör, det är dåligt. Visst?
   Efter skolan mötte jag min syrra i stan och vi köpte oss varsin glass. Ooooh så gott kulglass var det, cocoschoklad och nån me kaffe, mums. Haha blev inte mindre pepp me England och de när jag hörde engelsmän på stan.
    Snart ska jag väl göra svenska och sedan blir det idol...kanske skriver lite mer sen om det händer något intressant, vem vet?
Sista bilden hör riktigt inte till men den förklarar min känsla.
   

Musikvideo

Jagg idag blev den klar! :D Paolo Nutini - Autumn... men jag kan tyvärr inte lägga upp den riktigt än eftersom de kronglar :P.. men inåm någon av de närmsta dagarna så. Plugg plugg å plugg nu.
                                                
                          Va glad!

Redovisning, Tveskärt, Paolo, Afrikanskt

Ja, hinner inte skriva så mycket men här kommer mer eller mindre en sammanfattning av min händelserika dag, haha.
Först skola som vanligt då, men idag hände lite udda saker, vi redovisade i samhäll och efter det så uptäckte Jennie en tveskärt i mitt hår! Inte det mysigaste kanske?
  Väl hemma så kollade jag posten för idag skulla jag få min efterlängtade Paolo Nutini skiva! WOHO ! Nu har jag den äntligen, synd bara att jag inte visste om honom för 2 år sedan =/ men men.
   Dansproblemet sen då, ja det är löst. Iaf till stor del :D.. Bytte NYC mot Afrikanskt! Mycket roligare ska jag säga så jag börjar lita på min dansglädje igen.
   Nu har jag duschat och måste börja plugga lite smått, men måste sova snart också för imorgon börjar vi tidigt, först historia sedan rörlig bild!!! :D :D Lägger antagligen ut bilder på min skiva sen när jag har tid.

                                                                                                                                

"Söndag åå söndag"

Idag skulle Jennie komma hem till mig som planerat så jag va pepp! Jag hade ställt klockan på 10 eftersom jag alltid vill möblera om i mitt rum på natten(fråga mig inte varför), men tog mitt förnuft till fånga och tänkte, nej klockan är halv tre på natten jag gör det imorgon bitti istället. Ja, det gick inte riktigt som planerat, vaknade av väckarklockan men somnade bums igen. Efter ytterligare ett tag tänkte jag att "nej jag måste stiga upp för Jennie kommer ju om inte så lång stund". Gjorde världens ansats och satte mig upp i sängen. Vad hände? Jo, jag satt upp, kollade mig rund lite och föll rakt ner i sängen igen, fast åt fel håll. Så jag låg där som pippilångstrump i ungefär en halvtimma innan jag steg upp på allvar. (Jag vet att intresseklubben hoppar upp och ner)
   Sedan kom Jennie :D, den tjejen, ja hon gör mig glad! Vi gjorde en blogg åt henne eftersom hon va lite småsugen på det...många roliga ord dök upp under skapandets gång. Hormail, flaggan i topp, flickan i nol... haha kanske inte verkar så roligt just nu men då var det de. Baknings dags var det sedan! Kladdkaka á la Jennie och Elin, vi kollade på Cry-Baby till det efter som de var bestämt sedan i sommras när vi kollade på Brolle med Astrid.
   Oj vad kul vi hade i Stockholm, vill gärna göra om, de va ett sånt happy moment in my brain!..Strax ska jag kolla på "hål i väggen" .. tror de hette så, japaner kan då sin humor! Mucho Gusto! (haha kommer inte ihåg nån spanska)
Men men, hoppar alla har haft en trevlig helg! 



Kollade lite på Bridjet Jones dagbok som va på tv, så söt är hon=). Nu känner jag mest att jag vill gråta, ska jag alltid vara såhär känslosam? , jo jag tror de är sån jag är.
                                                                                       

Lev livet

Ända sedan slutet på sommarlover har jag tagit dessa ord på allvar. Lev livet. Man lever ju bara en gång eller hur? Man kanske tror på liv efter döden osv. men man kan ju aldrig vara säker? eller hur.
  Jag mår så bra när jag tänker på att jag måste leva mitt liv som jag vill och fullt ut, visst kan det bli sorgligt ibland då jag suttit framför datorn en hel kväll och tänker? Ahaaa så detta är mitt liv? Nej, men för det mesta känner jag mig bara mer levande, jag ser saker jag aldrig tänkt på förr.
   Igår när Domme ringde och frågade om jag vill komma ner så tänkte jag först, nej men orkar jag verkligen? Men då dök orden upp i min hjärna igen, så jag gick till henne och det kändes bra. Haha nu va inte detta något "woho jag förändändrar min vardag" exempel men ibland är det dom små sakerna som gör det. Det är även dom som betyder mest i slutändan.
Take Care!

HAHA jag kollar på fotboll genom Jennies cam xD Liverpool - Man United

Heja Liverpool!

Those words

One asked me yesterday.

"What's up with your boyfriend?"

Then I had to say those words that had been drifting in my mind to long.

"I don't have a boyfriend."

As I said the words it became clearer, I'm actually al alone.

I've never thought of it in that specific way before.

I used to think those words but they never meant something.

At that moment all I wanted to say as an answer to his question was.

"He holds me in his arms at night. He tastes like the sweetest of all apples.

His hair smells like a beautiful summer day. He doesn't make me feel like a fool.

He takes my hands and kisses me gently."

Maybe I wouldn't say all that but those words would float around in my thoughts.

But now it has hit me, I can't even make boys look my way so how would I ever have a boy of my own?

Written by coolgirl91


Skogsmulle

Hallå Hallå!
Igår va jag, Jennie, Amila och Bettina lite skogsmullar. Det var nämligen friluftsdag och vi åkte och besteg ett litet berg på Brattön. Haha världens fulaste namn på en ö men vet ni? Blåkulla ligger där uppe på toppen:D. Tyckte de va lite coolt, småtöntigt men coolt. Det va lerigt som tusan och kryllade av fästingar. Man fick passa sig så man inte snubbla och halka bland alla stenar och leran.
Idag vara skola som vanligt, två lektioner SOFT!.. men jag och Jennie stannade kvar och redigerade på vår musikvideo :D.. asså den är bäst! ska lägga upp den här sen så ni får se!...
Köpte lite nytt smink igår också =).
    

Asså läs denna låttexten..blir man inte lite kär?

shut me out completely
that would not be such a sin
lock up every entry
make sure that there's no way for me to get in
won't try to pry them open
never mind knock upon your doors
truth is that there's no reason for me to even see your face anymore

but I need you ears and I need them now
I've got something to say
I'm not here today to win you back
just to remind you that

sure as the rain starts to fall
yes I'll always remember you dear
and although we don't talk anymore
I was crazy for you, yes I was crazy for you
that's for sure, that's for sure

nothings ever easy, I think we both know that it's true
I was convinced you loved me
and I was pretty sure that I loved you too
when was our final moments
what's your favourite might have beens
when was my fatal error what changed the way you thought of me ever since

cos I made you smile and I made you laugh,
I made nice gestures and surprised you enough
but I made you come, but I made you cry
I wish this was true but I'm not gonna lie

so sure as the rain starts to fall
yes I'll always remember you dear
and though we don't talk anymore
I was crazy for you
I'm still crazy for you, that's for sure
I'm still crazy for you
still crazy for you
still crazy for you
still crazy for you



Btw så funkar min kamera igen! YEY

väntar..

Hej hej :D. Sitter och gör min nu vardagliga syssla, inne på youtube och lyssnar på musik. Imorgon är det friluftsdag, ska vandra på Bratön men Jennie och Bettina, haha vi måste ha ficklampor med oss eftersom vi även ska titta i grottor! Skumt tycker jag allt, dagen kan nog bli väldigt lyckad pga det fina sällskapet och så ska vi såklart baka till oss,mums!
  Ja, jag väntar som sagt. Jag väntar på att Paolo Nutinis album ska dimpa ner i brevlådan, hoppas bara att han släpper sin nya skiva snart för jag vill inte tjuvlyssna på youtube allt för mycket.. men det är så bra! 
  Jävla klant jag är idag då, först fick jag koda på min kameralins och sedan spillde jag sås i soffan, ja man är väl skillad! 



haha fick nyss muskelryckningar i rumpan xD

samma känsla

Ja de me dansen blev ju inte bättre denna veckan. Funderar på att sluta, jag känner ingen gjädje. Jag vill att glädjen ska komma tillbaka men det går inte. Inte närr det känns som ett tvång. Kanske imån men inte idag.

Darling I'll bathe your skin
I'll even wash your clothes
Just give me some candy
Before I go

musiken


Grattis!

Min kära lillasyster fyller år idag så ett stort grattis till henne! .. Vi har klarat igenom oss mycket kan jag ju säga. haha
Köpte två t-shirtar till henne,från monki och gina. Hon blev glad och det kändes bra.
Ska städa senare för hennes peeps kommer och dom ska ha kalas.
Inne på youtube...kollar lite på dom som va asbra på idol i torsdags, gillar den nya juryn mycket bättre. GRYMT :D.. kommer tycka det är riktigt roligt att kolla nu i framtiden.. men ska kila och kolla mer videos nu, pussen!

Inte så jäkla pepp

Nä, dagen har inte varit så pepp helt enkelt. Vi hade grafiskkomunikation idag, då vi skulle göra visitkort, så jävla sämst å så jävla inte på humör. Engelska sen, helt ok men sen va de historia. Ursäkta men vi har så himla dålig lärare va! Hon kan inte bestämma något själv, man lär sig inget och allt går i slowmotion!
Allt har i stort sätt varit mer eller mindre skit sedan dansen igår. Sedan får vi inte glömma att jag har fetaste svenskaläxan tills imån.
Haha fy vad jag är negativ, jag är i en svacka.

House - NYC

Ja idag va de askul i skolan för vi började filma :D YAY! det kommer bli bäst<3.

Sedan kom jag hem, sov en stund och sen var det dans. Först house, för att vara första gången så det kändes väl okej men oj vad otränad jag är. Nyc nästa då. Fy fan säger jag, verkligen sämst i gruppen, säg inget annat, jag vet. Jag fattade stegen, men han inte med. Fast det va väl inte de värsta. De e de att jag känner mig ensam när jag är där. Visst har jag Sarah och Sarra men dom känner ju så många andra också och dom pratar inte med mig, så står jag där ,själv. De kommer dock mer, alla på Twisted verkligen brinner för dansen, det är deras liv typ. Visst jag älskar dans och det är en del av mitt liv, men det ÄR inte mitt liv, jag vill göra andra saker också. Hur går det då när jag känner att jag inte passar in? Jag antar att jag försöker göra mitt bästa ändå för att försöka passa in. Men det är inte lätt att göra allt fullt ut och med känsla samtidigt som jag försöker vara någon jag inte är, det är krävande.

Paolo Nutini tröstar.

RSS 2.0