Björn Gustafsson! 24/4

Wiiie :D:D Ibland gillar jag min skola kan jag ju säga! Björn Gustafsson va på min skola :D min ! nog för att han har gått där men iaf :D .. han hade typ en föreläsning för esteterna .. haha ni skulle sett va roligt det såg ut när alla tjejer sprang till Björn .. stackarn han såg lite rädd ut xD ..
Det var nästan så att jag missa att han va där men som tur var följde jag inte med mina kompisar de hållet de skulle utan jag gick ist rakt till Björn! :D... sedan då vår underbara BS har haft honom som elev och nu är han våran lärare så han bad Björn att komma upp till vårat klassrum en snabbis :D .. så väntade man då typ 1 och 1 halvtimma extra i skolan men oj vad värt det va! Jag å Jennie tänkte att vi skulle försöka se proffsiga ut när han kom å inte typ va galna fans så när Amila kom inrusandes å b  : Han kommer nu! Så satt vi där å panikade xD Jennie ba: sätt på musik! haha å så satt vi där å lyssnade på hårdag! HAHA sämst e vi men sen stack vi :D haha när han kom in i vårt klassrum såg han helt bortkommen ut xD alla tjejer bara stirra på honom! haha BS typ har ni några frågor? å så fråga björn om vi hade de man alla blev bara helt tysta xD sen iaf så sa ha att vi kunde ta kort me honom ist :D han va jättesnäll å mkt sötare IRL :D  så här sa några i klassen när dom tog kort me Björn :D

Josefine-  du e väldigt snygg vet du de:P
Björn- Tack
Malin- du säger verkligen alltid va du tycker josefine:D
Björn- A  e du full lr

haha e han söt eller? :D ... å jag har kommit på vad jag skulle sagt till honom men jag får ju alltid hjärnsläpp när jag träffar nån sötis :D .. Jag skulle iaf sag : Hej :D Det är jag som e Elin! .. hahah ( and I wanna do you too ) xD det hade varit så klockrent!

"Goda dagar drar förbi, men minnena förblir"
  (va bara tvungen å sno Jennies å Bettinas citat)

image83
Jag å Björn :D .. visst e vi ett fint par eller vad? :D

inte höst vinter eller sommar

har ni märkt en sak ? :D:D DET ÄR VÅÅÅR! Ja! Jaag kan knappt tro det är sant :D som jag har längtat :D .. idag blir det till att vara ute :P plugga måste jag åxå matte å svenska .. men jag har tappat bort svenska boken :S.. smart Elin! men om man sitter ute i solen å pluggar känns allt mycket lättare :D
image82yes ! :D .. idag då så segade jag som vanligt typ till 2 men sen ringde Sarra å vi gick till service idag igen :D .. hon köpte 2 glassar som vanligt xD .. men vadå ? :D glass är gott!.. sedan chillade vi ute som igår ända tills hon skulle te dansen =) ... då drog jag te Kajsa en sväääng . längesen nu ju :P..spelade lite fotboll :D (mååånga smileys vet)...japp men sen gick jag hem och så åt jag lite typ.. Idag kommer åcå Sarah hem från Rom! Ja,.. jag e helt säker på att hon shoppat massa xD fuskisen!

Just do it!

Allting har verkligen flytit på sen förra fredagen! skithärligt<3 men jag har börjat fundera på var allt tid tar vägen ? .. varje liten sekund som går blir jag äldre många sekunder slösar jag bara bort på att inte göra någonting.. men men.
Idag e de jättefint väder! de e de verkligen :D .. de e bara de att jag inte har någon å gå  ut me för Domme e me några, Sarah e i Rom, Kajsa vet jag inte å Sarra e på cafét men hon ska ringa mig när hon kmr hem å jag längtar! :D .. jag har verkligen slösat bort tiden idag!
Igår då istället så va de först skola :P seeegt ! men vi hade några som kom å pratade om HIV å AIDS jätteintressant men man blir rädd! ... 500 i Västra Götaland har HIV å 5000 i hela Sverige! de e inte så lite, jag som knappt trodde att de existerade i Sverige.. eller jag är väl för feg så jag blundar för verkligheten. Det är något som jag ofta gör men vad ska man gö när nästan allt runt omkring sig går sönder? Då blundar jag .. ja jag e feg...

Dansen e en annan sak jag e osäker på .. jag älskar verkligen å dansa! det e något av de roligaste man kan göra här i livet! ingen tvekan.. men om de ska bli min nya livsstil de e jag inte så säker på .. för på TFDA då måste man verkligen kämpa, de går inte att undvika. Visst älskar jag att kämpa så vad e problemet? kanske de att jag tror att jag inte kmr hinna med mina andra mål i livet då?Jag vet inte riktigt .. de e väl min hjärna som fuckar sig som vanligt ^^ Jag ska iaf kämpa på dansen så jag e så jävla trött så jag nästan svimmar! Det lovar jag..

Okej jag förstår om ingen har fattat va jag menar men det gör inget =) fattar knappt själv..
men nu ska jag sluta för egentligen e jag väldigt pepp :D

Vill bara att du ska veta det här Sarra...När ni flyttade hit fick jag en av dom största gåvorna i mitt liv, jag lärde känna dig!<3Det blev én lyckad dag idag :D .. Sarra kom tillslut hem och så gick vi till service å köpte glass! de e typ en tradition nu :D Jag köpte en magnum som vanlig men Sarra kunde inte bestämma sig så hon köpte två xD <3 .. en bananasplitt (heter de så ? ) och en twister :D

Sedan dansade vi lite på gatan å en gång stannade en gubbe å glodde en massa xD slår vad om att han spanade in Sarras ass! haha.. jaja sedan gick vi hem till mig för att dricka lite :D ..
Och ja vi gick ut igen :P fotade en massa så här kmr lite mysiga bilder! :D

Konsert - Sthlm

Ja .. igår åkte jag syrran å pappa till Sthlm för å se Kelly Clarkson i Globen :P .. e inte värsta fanet men de va kul iaf :D .. vi hade typ asbra platser!..ungefär fem rader från scenen typ .. en sak som va kul va att hon typ kollade på mig å min syrra en gång :D .. sedan hade hon lärt sig å säga "tack så mkt" haha .. duktig...ja vet inte vad jag ska skriva riktigt så jag kan väl lägga upp ett foto istället.
 image74
Kelly Clarksondagen idag bestod mest av tågresande men när vi kom hem igen gick vi på stan lite och jag köpte två tröjor sedan köpte jag min älskade mocha latte som jag har varit sugen på i två dagar x D.. och idag grillade vi för första gången i år .mums!
                                   image75

hänt lite

Har varit asmycket sjuk på senaste ! nästan hela lovet =(=( ... först värsta förkyld å sen magsjuk! ... gick ner typ 3 kilo .. inte bra alls för jag hade precis börjat känna mig rätt stark i kroppen efter dansen men så nu har jag inte kunnat dansa på 3 VECKOR! de e illa.. å jag e massa efter =(

men svenska redovisningen om Twisted Feet DA gick värsta bra :D så de va ju gött å så gick psykologi-provet åxå bra =)

nu har Johnny Depp börjat spela in sin nya film Public Enemies! Can't wait!

sedan har jag åxå skaffat lite annorlunda frilla :D (fan va jag suger på att skriva blogg)

annars idag så har jag mest slappat ... kollat på film å så .. rätt segt =/ men igår va jag med Sarah å Sarra :D

nu ska jag se på Flashdance


RSS 2.0