Domme <3

Min kära vän Dominique....Japp henne spenderade jag dagen med igår. Ses alltför sällan.

Candy


Igår va jag först i stan med Amlia :) sen blev det Slottskogen med mer folk... mys!

Med glass i hand

Ja, då går inget fel! Var inne i stan en sväg med Sandra och Amila!
Soliga Göteborg, Thank God I'm in heaven!!!!! asmyyyys =)
Paolo Nutinis nya singel kommer snart, gött! här nedan ser ni videon!! :D

Mumindalen!


Läääsa


känner att jag har ett liv ;)

foto:jag

Jag önskar...

Jag önskar att jag var mer musikalisk, så att jag kunde spela. Jag vill kunna spela piano och gitarr, men jag blir så väldigt frustrerad. Det vill sig inte.. och jag är trött på att aldrig kunna så jag ger upp. någon gång senare i livet så kanske jag tar mig i kragen.

English

Yeaaah.. I feel a connection to English..Not so weird, I guess, considering how much you hear through movies and music etc...All my heroes are English speaking persons.. except from my friends and family...
And it was soooo funny at class yesterday, Jennie and I was really into it! Believe me.. we will study in London, it's not just what I want to do. It's what I'm meant to do.

I'll be at Sarah's place tonight! Oh how much I've missed that girl and Sarra's going to be there too and I've missed her just as much! It feels like home being with my "Gatubarn" and... there's no place like home!


I'm a Nerd... like you didn't know?

Hahahha... jag är en sån nörd! Men de e väl tur att man vet om det iaf =) och kan acceptera det.. fast egentligen är väl det en av de sakerna jag gillar hos mig själv...min passion för saker...personer, som jag kan känna så väldigt starkt.
Igår låg jag ute och läste Twilight hela dagen från 2 till halv 7 eller nåt.. I like it.... brände näsan lite gjorde jag åxå YAY...Idag åkte jag med Jennie och Sandra till Åstol =) mys mys måste jag tillägga!
Never Think... alltså jag kan ju bjuda på en bild om ni vill.. men bara om ni vill... tsss NOT detta är för min egen skull.. (visst va jag va ego idag)

Pusshejj och take care!

Glá Påsk!

Vakna upp idag å såg solen! YAY den har hittat hit åxå.. och inte bara till Köpenhamn ;D haha.... letade påskägg gjorde man åxå, mumma! Riktisgt mysigt va de i Köpenhamn iaf =) många båtar och glass!
Idag blire nog till att sätta sig ute och läsa Twilight!! aah gillart... men oj vad annorlunda boken är till skillnad från filmen :P

vårvärme

tack tack tack för denna underbara vårvärme! de va väl de jag ville säga =)... btw om ni är intresserade om vad Paolo Nutini har hållt på men på senaste så kan jag berätta att han har gått å klippt sig.. Man kan ju tycka vad man vill om det men seriöst kolla energin! ....1:41---


Påsklov!

Påsklov.. har inte tänkt på att de skulle komma, men nu är det här =).. känns väldigt skönt! Uppe tidigt idag.. en lördag :O OMG vad händer?
För er som vill ha lite update på Johnny fronten så kan jag madela att han nu håller på å spelar in The Room Diary baserad på en roman av Hunter S. Thompson  :)
Okej så om ni är vän med mig så måste ni stödja mig och gå med på nån av följande:

 • The Rum Diary (2010)
 • Rango (2011)
 • Alice in Wonderland (2010)
 • The Imaginarium of Doctor Parnassus (2009)
 • Public Enemies (2009)


 • Robert Pattinson - I was broken


  Music Lover

  Det är jag det.. trodde aldrig att jag.. verkligen jag om någon skulle kunna älska musik på detta sättet. Men jag antar att saker förändras med åren, bra som dåliga och detta är en bra sak.. Visst när jag va mindre så va "populär radiomusik" allt jag visste om..inte alls min musiksmak, det känns oäkta på något sätt..iaf i mina öron. Jag gillar soul musik.. fast de e mkt jag räknar till soul.. jag vill bara att artisten att förmedla soulkänslan.. spelar ingen roll om de e electro rock eller pop.. bara känslan finns där...

  lite vår är det allt

  alla behöver vi vattnas ibland
    
  seriöst... massmord på sniglar har de varit eller nåt... alla låg typ på samma ställe...
   
  även fast växterna är vissna behöver de inte va fula =)

  Foto: jag

  Never Think

  There's a hole in my soul


  I've lost my mind


  My heart is empty


  But my tears are true  RSS 2.0