Gott Nytt År!

Ha det super ikväll!

It's like 12345

29/12

this is not how I breathe

GRATTIS SARRA!

I love you so!


picsFranska

Jag vill lära mig franska, ett så himla fint språk, i ett annat liv kanske :)
La Fille Danse - Damien Rice

"Down in Mexico"

Foto: jag

Bästa julen på länge

Ja, det var de nog. Alla va glada och de va ju inte direkt som förra julen, puuuh! Vi va hos min farbror, riktigt mysigt. Orkar inte skriva så mkt mer, sorry men hoppas alla har haft en riktigt fin jul! puss<3

min julklapp! kan det bli bärttre?! :D


Dan före dopparedan

Japp, nu sitter man här nyklippt och fin inför julens alla höjdpunkter(hööh?) nä de e inte riktigt så, nyklipp är jag, men har jag nån julkänsla? Nepp, inte en ändå, jag vill springa hem till nån av mina kära vänner men alla är ju mitt uppe i allt julstök. Har massa grejer jag måste hinna göra och vill göra nu på lovet men vet inte hur de ska gå till. Plugget kan ju slänga sig i väggen I DON'T CARE!

julgranspynt


miih


ny mascara =) vi gillart

ja jag tar kort på toan å e ego, men de e bäst ljus där =)

soft dag idag, bakat julgodis och lite annat!

Det känns bra

Det känns fruktansvärt bra!

DS

Dancing is like singing with your body.

Shoppingsug!


Natti

Ska strax sova, upp 6 imån =(, hate it! passar inte mig alls att gå upp så nedrans tidig. Ändå måste dom envisas med sånna hemska tider. Va astrött tidigare idag så sov lite i typ 2 timmar.
    Men ändå ganska soft vecka. Visst har vi plugg men nu äre ju sista veckan innan lovet! Och jag har varit så glad på senaste tiden så jag blir förvånad av mig själv. Ser livet från den ljusa sidan helt enkelt, något som alla borde göra oftare. Vad tjänar det till att gräva ner sig och tycka allt e piss? Man slösar bara energi på något onödigt.
    Vi lever här och nu så varför inte ha kul samtidigt? Säger inte att man inte får ha sina dåliga perioder, jag tror det är nyttigt för själen det med men nu förtjänar jag att vara lycklig. Jag FÖRTJÄNAR det, inte för att jag har gjort något bra, det var inte ens jag som tog mig hit till denna jord men jag förtjänar det för att alla faktiskt behöver lycka. Om någon i min närhet inte känner lycka, då smittar det. Dock så smittar det inte lika mycket som ett leende för dagen och tur är väl det!
    På fredag blire jullov! Jag längtar något otrolig, det betyder tid, tid för vänner, roliga stunder och tid för mig själv. Fast egentligen äre inte jullovet jag längtar mest efter nu på fredag. Fredag betyder att Kajsa kommer hem! Vet att jag har sagt det förrut men kan lika väl säga det igen: Hon saknas.

Where bright lights and angels meet.

K.L

Kajsa kommer hem om mindre än en vecka nu :D! Oj, vad jag har saknat den tösen! Snygg är hon också ;)

http://www.styleandthecity.com/street-style-paris-fashion-week/

Liseberg

Hej hej folks! Idag blire minnsan liseberg! Först skulle de bara vara mys med min familj men sen kom en annan å pajja =(.. Darin blire också, kanske inte min favorit men blir nog kul iaf!..haha skriver väldigt korta inlägg nu för tiden, är väl för upptagen antar jag..har så mkt jag vill göra sen över lovet.. men måste plugga också, får allt ta mig i kragen och försöka plugga nu ist, men kommer inte lyckas xD PoK jag älskar er alla mina vänner :) just so you know "why can't we just drink wine?" haha

.


13/12

Det blev lussebak idag :) tevligt. Gick på bio också, kommer inte ihåg vad filmen hette men bra soundtrack hade den må jag säga! Den va helt okej, rolig och så.

Julklapp

Jahopp, då va denna skolveckan åxå slut då, känns inte så. Väldigt skönt är det iaf. Alla stora pluggrejer gjorda typ.
    Idag har jag bara tagit det lugnt, kollat på idol och så men bryr mig inte riktigt om vem som vinner. Aaah just de! haha det blev julklappsköp idag också, till mig. Vet exakt vat jag får... kan ske inte jättekul men de e en asbra julklapp så jag är aaaaasglad! :D
    Imån ska jag kanske på partillerocken och så ska jag baka lussebullar! På söndag blire ännu mer chill och sedan liseberg :)
Nästa vecka kommer bli great känner jag så WOHO för de! pusshej

(gjorde denna förra terminen) Johnny Depp<3

Bilder från TFDA uppvisningen =)

Pluggis

Det har jag blivit för en vecka, NOT, men vi har haft ovanligt mkt att göra. Skrev om min bok idag på engelskan, de va galet, skriv en KORT sammanfattning av boken på ca 500 ord, kallar hon det koooort?! Fick ju panika i slutet och allt blev fel med resten av uppgifterna vi fick. Nu måste jag snart plugga till mitt teoriprov i idrott, segt värre, de e inte lite heller. Kommer inte kunna plugga spec heller eftersom vi har ett hus som är mitt under renvering så de e kaos överallt och hela huset e fullt me jobbiga ungar. Och till slut är det redovisning på fredag men sen äre chill! lääängtar efter fredag!


I'm so happy, I'm so glad...

..that I've got you! jag de är er jag skriver till :D mina underbara vänner, känner hur livet leker, why be sad when you can be happy?, å förresten =) spec tack till Jennie idag som delade med sig av en värktablätt, det ändrade mig dag till det posetiva :D haha

Dansuppvisning

Igår va det dansuppvisning för TFDA på Backa teatern! Istållet för att de va jag som skulle dansa så va de min syster, väldigt kul:D.. men samtidigt kände jag mig ledsen, varje år sedan jag va ungefär 7 år, då stod jag där.
Iaf så va de askul å kolla på, peppad till nästa termin nu!.. synd bara att Sarra inte kunde va me<3 men idag då smäller det!

Varför va jag inte med? Jag vet faktiskt inte, det gör mig rädd. Under hela terminen så satte sig en prestationsångest i min hjärna, spred sig ner till hjärtat och blev sorg, sorgen spred sig till magen och skapade oro, oron spred sig till mina ben och armar och jag kunde inte dansa längre...de e en JÄVLA SJUKDOM


Dikter

Japp, jag har i läxa att skriva en tankekarta till en dikt jag ska skriva. Jag vill inte göra det, jag vill att orden ska komma av sig självt, det är då det blir bäst. Samtidigt är jag allt för stressad för att kunna skriva, saknar kreaktivitet.

Fulkomligt älskar låten Dock Of The Bay med Otis Redding, lyssna vet jag.... kan föreställa mig en varm sommardag i Göteborgs hamn mmm<3
 

Santa..

I've been nice this year haven't I?.. please give me these :D

Julkänsla


Sitter här och lyssnar på jullåtar och känner hur jag blir alldeldes varm innombords. Trodde för en stund att jag hade tappat den känslan men nu har den så fint hittat tillbaka,..
önskar bara...

RSS 2.0